Kallelse till extra bolagsstämma i Nischer Properties AB (publ)

MARKN.

Aktieägarna i Nischer Properties AB (publ), org.nr 556513-5869 (”Bolaget”), kallas härmed till extra bolagsstämma den 21 februari 2024, kl. 8:30 i Born Advokaters lokaler, Strandvägen 7A, 102 45 Stockholm.

ANMÄLAN

Aktieägare som önskar deltaga vid extra bolagsstämman ska:

  • dels vara införd som ägare i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken den 13 februari 2024,
  • dels anmäla sitt deltagande till Bolaget senast den 15 februari 2024.

Anmälan ska ske per brev till Nischer Properties AB (publ), c/o Born Advokater, Att: Extra bolagsstämma, Box 5244, 102 45 Stockholm eller via e-post till jakob.axelsson@born.se. Vid anmälan ska uppges fullständigt namn, person- eller organisationsnummer, adress, telefonnummer dagtid, aktieinnehav samt, i förekommande fall, uppgift om ställföreträdare, ombud och biträden (högst två). För att underlätta inpasseringen bör anmälan, i förekommande fall, åtföljas av fullmakter, registreringsbevis och andra behörighetshandlingar.

Personuppgifter som hämtas från den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken, anmälan om deltagande vid stämman samt uppgifter om ombud och biträden kommer att användas för registrering, upprättande av röstlängd för stämman samt, i förekommande fall, stämmoprotokoll.

FÖRVALTARREGISTRERADE AKTIER

Aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier måste, för att äga rätt att delta i stämman, begära att införas i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken. Sådan registrering kan vara tillfällig (s.k. rösträttsregistrering) och begärs hos förvaltaren enligt förvaltarens rutiner i sådan tid i förväg som förvaltaren bestämmer. Rösträttsregistreringar som gjorts av förvaltaren senast den 15 februari 2024 kommer att beaktas vid framställningen av aktieboken.

OMBUD

Aktieägare som företräds genom ombud ska utfärda skriftlig av aktieägaren undertecknad och daterad fullmakt för ombudet. Om fullmakten utfärdas av juridisk person ska kopia av registreringsbevis bifogas eller om sådan handling inte finns, motsvarande behörighetshandling. Fullmaktsformulär för aktieägare som önskar delta i stämman genom ombud finns på Bolagets hemsida www.nischer.se. Fullmakten i original ska även uppvisas på stämman.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING

  1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman
  2. Upprättande och godkännande av röstlängd
  3. Val av en eller två justeringsmän
  4. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad
  5. Godkännande av dagordning
  6. Val av styrelseledamot och beslut om arvode
  7. Avslutande av stämman

FÖRSLAG TILL BESLUT

Punkt 1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman

Styrelsen föreslår att Erik Borgblad, advokat vid Born Advokater, eller den han utser vid sitt förhinder, väljs till ordförande vid stämman.

Punkt 6. Val av styrelseledamot och beslut om arvode

Med anledning av att vakans uppkommit i styrelsen föreslås Alexander Papaconstantinou till ny styrelseledamot, för tiden intill slutet av nästa årsstämma.

Föreslås vidare att Alexander Papaconstantinou erhåller arvode för sitt arbete i styrelsen proportionerligt i förhållande till mandattidens längd.

Alexander Papaconstantinou
Född: 1979
Bakgrund/erfarenhet: Grundare av och styrelseledamot i A-P Global AB och A-P Production AB. Styrelseledamot i Senic Invest AB.

HANDLINGAR

Fullmaktsformulär och övriga handlingar som ska finnas tillgängliga enligt aktiebolagslagen (2005:551) kommer att hållas tillgängliga på Bolagets kontor, adress Upplandsgatan 14, 111 23 Stockholm, samt på Bolagets hemsida www.nischer.se före stämman. Kopior av nämnda handlingar skickas även kostnadsfritt till de aktieägare som begär det och därvid uppger sin postadress. Handlingarna kommer vidare att finnas tillgängliga vid stämman.

AKTIEÄGARES RÄTT ATT BEGÄRA UPPLYSNINGAR

Om någon aktieägare begär det ska styrelsen och den verkställande direktören lämna upplysningar enligt 7 kap. 32 § aktiebolagslagen.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

I samband med anmälan till bolagsstämman kommer Bolaget behandla de personuppgifter som efterfrågas enligt ovan om aktieägare. De personuppgifter som samlas in från aktieboken, anmälan om deltagande i bolagsstämman samt uppgifter om ombud och biträden kommer att användas för registrering, upprättande av röstlängd för bolagsstämman och, i förekommande fall, stämmoprotokoll. Personuppgifterna kommer endast användas för bolagsstämman.

För ytterligare information om Bolagets behandling av personuppgifter i samband med bolagsstämman, vänligen se allmän integritetspolicy för bolagsstämmor
www.euroclear.com/dam/ESw/Legal/Integritetspolicy-bolagsstammor-svenska.pdf.

______________

Nischer Properties AB (publ)
Stockholm i februari 2024
Styrelsen

Datum 2024-02-02, kl 15:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!