NORSKA ÅTERFÖRSÄLJAREN AABY MARINE UTÖKAR SITT ERBJUDANDE AV NIMBUS GROUPS BÅTAR MED AQUADOR

Nimbus Group AB (publ) har utsett den norska återförsäljaren Aaby Marine till återförsäljare även av båtar av varumärket Aquador. Aaby Marine, med huvudkontor i Leangbukta i Asker vid Oslofjorden, är sedan tidigare återförsäljare av båtar av varumärkena Nimbus och Paragon och största återförsäljare av båtar av varumärket Nimbus på den norska marknaden.

”Norge är en stor och viktig marknad för Nimbus Group och det är mycket glädjande att Aaby Marine nu även kommer att sälja våra båtar av varumärket Aquador. Efter den stora produktförnyelse som varumärket Aquador genomförde under förra året är utsikterna för Aquador att ytterligare stärka sin redan starka position på den norska marknaden synnerligen goda”, säger Michael Bohm, försäljningsdirektör för Nimbus Group.

Aaby Marine kommer lansera Aquador på mässan Båtar i Sjöen på Aker Brygge i Oslo 31 augusti – 3 september.

Datum 2023-06-12, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!