Nicoccinos fabrik godkänd av Vallentuna kommun

Vallentuna kommun utförde den 22 oktober 2023 en livsmedelstillsyn av Nicoccinos produktionsanläggning i Gillinge. Kommunen konstaterade att det inte förekommer några avvikelser gällande:

  • Administrativa krav
  • Livsmedelssäkerhet
  • Utformning och underhåll av lokaler och utrustning
  • Hygien och arbetsmetoder
  • Spårbarhet
  • Produktmärkning

Nicoccino flyttade i januari till den kombinerade produktions- och kontorslokalen i Gillinge. Lokalen har under året genomgått en omfattande ombyggnad för att möta de krav som ställs på produktion av bolagets Nicotine Strips. Bolaget har totalt investerat knappt 25 MSEK i maskiner och anläggningen.

Syftet med flytten till den nya lokalen är att möjliggöra automatiserad tillverkning av kommersiella volymer i egen regi. Med den nya kapaciteten kan Nicoccino producera Nicotine Strips till större internationella och inhemska distributörer.

För mer information, kontakta

Fredrik Laurell, VD, +46 733 98 04 74, fredrik.laurell@nicoccino.se

Nicoccino tillverkar och distribuerar Nicotine Strips. Produkterna finns att köpa på https://shop.nicoccino.se/

Nicotine Strips har unika fördelar jämfört med traditionella prillor:

Snabb nikotinleverans  - frisättning av nikotin inom några sekunder, allt nikotin levererat efter några minuter.


Diskret användande  – Nicotine Strips syns inte och upplöses efter några minuter. Inget behöver tas ut och kastas. Bekvämt för användaren och bra för miljön

Nicoccino har kontor och produktion i Vallentuna, norr om Stockholm. Kontakt: info@nicoccino.se

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North under kortnamnet NICO. FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.se samt på +46

Datum 2023-10-25, kl 09:51
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!