Tingsrätten har godkänt ansökan om rekonstruktion för Ngenic AB (publ) och Ngenic Sverige AB

Nasdaq First North Growth Market-listade Ngenic AB (publ) har fått godkänt på sin ansökan om företagsrekonstruktion för de två bolagen man ansökt för.

Ngenic AB (NGENIC) meddelar idag att Uppsala tingsrätt godkänt ansökan om företagsrekonstruktion i de två bolag man ansökt för. En rekonstruktion beviljas för tre månader i taget. De bolag som berörs är Ngenic AB (publ) och Ngenic Sverige AB. Målet är att projekt och kundavtal kommer fortsätta som tidigare att drivas vidare och skall inte påverkas under tiden för rekonstruktion. Diskussioner med leverantörer för att säkerställa detta pågår. Bolaget återkommer med en ny plan för hur man planerar att förändra verksamheten som en del av rekonstruktionen. Advokaten Erik Lingsell vid advokatfirman Lindahl har godkänts som rekonstruktör.

Datum 2024-05-28, kl 16:20
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.