Ngenic AB (publ) meddelar idag att styrelseledamoten Alexandra Fürst har informerat bolaget om sin avsikt att lämna styrelsen på egen begäran

MARKN.

Alexandra Fürst meddelar att bakgrunden till beslutet är att hon i större utsträckning behöver fokusera på andra uppdrag.

- Ngenic är ett fantastiskt företag med en unik affärsidé och position, och jag önskar företaget allt gott. Jag är stolt och tacksam över förtroendet att vara en del av resan under dessa år, säger Alexandra.
 
- Jag vill passa på att tacka Alexandra för den insats hon har gjort under sin tid i Ngenic AB:s styrelse, säger Roger Karlsson, Styrelseordförande.
 
Det är bolagets uppfattning att styrelsens nuvarande sammansättning efter utträdet är tillräcklig, sett till antal ledamöter, oberoende och kompetens. Utträdet kommer därför inte att föranleda någon omedelbar rekrytering av ytterligare styrelseledamot.

Datum 2024-06-17, kl 11:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!