Rättelse: Kommuniké från extra bolagsstämma i NetJobs Group AB (publ) den 28 juni 2024

REG

NetJobs Group AB ("NetJobs” eller Bolaget") höll under fredagen den 28 juni 2024 extra bolagsstämma, varvid följande huvudsakliga beslut fattades.

För er detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till bolagsstämman samt de fullständiga beslutsförslagen som finns tillgängliga på Bolagets webbplats, www.netjobsgroup.com.

Avyttring av Bolagets hela affärsverksamhet

Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att godkänna att överlåtelse av hela Bolagets affärsverksamhet genom inkråmsöverlåtelse till Trottholmen AB (”Verksamhetsöverlåtelsen”). Trottholmen AB:s anbud på Bolagets affärsverksamhet var villkorat av bland annat att stämman godkänner Verksamhetsöverlåtelsen. Köpeskillingen kommer att erläggas till 25 procent kontant i samband med Trottholmen AB:s tillträde till verksamheten samt till resterande del kontant senast den 31 december 2024.[1]

För ytterligare information kontakta:

Niklas Eriksson, VD NetJobs Group AB,

niklas.eriksson@netjobs.com, 08 67 87 420.

Om NetJobs Group AB

Netjobs är ett svenskt tillväxtföretag som erbjuder söktjänster inom jobb och karriär. Vi sammanför dagligen kandidater med arbetsgivare och drivs av vår mission som är att hjälpa människor hitta bättre jobb och göra jobbsökandet enkelt och inspirerande. NetJobs Group AB (publ) grundades 2004 och är sedan 2006 noterad på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank. Mer information finns på www.netjobsgroup.com.

[1] Sista stycket i tidigare publicerad kommuniké har tagits bort genom rättelse.

Datum 2024-06-28, kl 18:46
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.