SEKE tecknar avtal med E.ON värt totalt 100 MSEK

Netels dotterbolag SEKE har tecknat avtal med energikoncernen E.ON om ombyggnad av två kraftstationer i Sverige. Avtalen värderas totalt till cirka 100 MSEK och projekten ska vara klara under 2025.

Kraftstationerna ligger i Stjärneholm i Skurup och i Jämjö i Karlskrona. E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. E.ON Sverige levererar el, värme och smarta energilösningar till ungefär en miljon privat- och företagskunder i Sverige.

”De nya avtalen bekräftar än en gång SEKE:s kunnande och erfarenhet av totalentreprenader inom kraftområdet”, säger Jeanette Reuterskiöld, tillförordnad VD för Netel. ”Vi är glada och stolta över vår långvariga relation med E.ON och med avtalen fortsätter vi att stärka vår ledande position inom kritisk infrastruktur.”

Datum 2023-07-07, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!