Nepa tillsätter Sara Davidsson Nyman som Chief Revenue Officer

MARKN.

Nepa tillsätter Sara Davidsson Nyman som Chief Revenue Officer (CRO) och ny medlem i ledningsgruppen. Sara har gedigen erfarenhet från säljchefsroller i SaaS- och marknadsundersökningsföretag, senast från Questback och Meltwater. Hon blir ansvarig för att leda bolagets organiska tillväxt och kommer fortsätta bygga på den globala säljorganisationen.

Sara kommer senast från Questback, ett feedbacksystem för anställda och kunder, där hon var ansvarig för den europeiska expansionen i rollen som CRO. Dessförinnan arbetade Sara i 11 år på Meltwater, där hon ledde expansionen inom Frankrike och EMEA i rollen som Managing Director och senare Head of Enterprise Relations. Hon har en masterexamen i statsvetenskap från Lunds universitet.

”Vi är glada över att få välkomna Sara till vårt team. Med sin långa erfarenhet som säljledare och sin djupa branschkunskap är vi övertygade om att hon kommer spela en avgörande roll i att driva vår organiska tillväxt”, säger Anders Dahl, VD.

”Det ska bli spännande att börja på Nepa och ta mig an bolagets framtida tillväxtplaner. Jag ser fram emot att samarbeta med alla skickliga medarbetare och fortsätta resan med att bygga en framgångsrik säljorganisation”, säger Sara Davidsson Nyman.

Sara tillträder sin roll i mitten av maj. Hon kommer vara stationerad på Stockholmskontoret och rapportera direkt till VD Anders Dahl.

Datum 2024-04-10, kl 13:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!