Nepa tillsätter Robert Beatus som Chief Product Officer och meddelar ledningsförändringar

MARKN.

Nepa fortsätter satsa på produktutveckling och tillsätter R&D-chefen Robert Beatus som Chief Product Officer (CPO), från och med 4 september 2023. Niclas Öhman, chef över Marketing Science och tidigare CPO, lämnar sin nuvarande befattning och övergår till en roll som senior rådgivare.

Roberts befordran till CPO speglar hans avgörande roll i att bygga och expandera Nepas produkterbjudande. Under drygt åtta år, varav de senaste som R&D-chef, har Robert varit drivande i att främja innovation och utveckla produktstrategin. Förra året tilldelades han ESOMAR:s Insight250-pris.

Samtidigt har Niclas Öhman, chef för Marketing Science och dessförinnan CPO, beslutat att lämna sin nuvarande befattning för att påbörja en sedan länge planerad personlig resa. Han kommer fortsätta stötta bolaget som senior rådgivare och supportera i kundleveranser fram till och med maj 2024.

Framöver kommer Marketing Science-avdelningen organiseras under den nyligen tillsatta, tillförordnade operativa chefen, Anders Dahl.

”Jag är väldigt glad över att få välkomna Robert till koncernledningen som CPO. Denna strategiska utnämning är ett naturligt nästa steg, helt i linje med Nepas långsiktiga mål. Roberts expertis inom marknadsundersökning- och analys, i kombination med hans strategiska affärssinne, kommer att vara till stor hjälp för att stärka vår marknadsnärvaro. Samtidigt vill jag rikta min tacksamhet till Niclas för hans enastående och ovärderliga bidrag till företaget. Jag har full tilltro till att han som senior rådgivare kommer att kunna stötta vår verksamhet med sin gedigna kunskap och värdefulla insikter”, säger Ferry Wolswinkel, tillförordnad VD.

Datum 2023-08-30, kl 16:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.