Nepa stärker koncernledningen och utser Anders Dahl till tillförordnad Operativ Chef (COO)

MARKN.

Nepa ökar sitt fokus på nuvarande utmaningar och utser Anders Dahl till tillförordnad Operativ Chef (COO). Anders kommer inom den närmsta tiden vara ansvarig för att leda flertalet verksamhetsförbättringar.

Anders har under de senaste 14 åren haft nyckelpositioner och rådgivande roller i flertalet B2B och B2C-företag baserade i USA. Dessförinnan spenderade han över tio år i både permanenta och tillförordnade chefsroller på den nordiska mediamarknaden inom större mediekoncerner.

”Vi är glada över att få välkomna Anders till Nepas koncernledning. Det är en strategisk tillsättning av en profilerad branschexpert som kommer bidra starkt till att exekvera enligt bolagets vision. Hans expertis inom förändringsledning och effektivitetsförbättring kommer vara av betydande innebörd för att återställa lönsamheten. Det här steget speglar vårt engagemang att bygga en förenad, effektiv och framåtblickande organisation”, säger Ferry Wolswinkel, tillförordnad VD.

Anders tillträder sin nya roll den 21 augusti och kommer rapportera direkt till tillförordnad VD Ferry Wolswinkel.

Datum 2023-08-18, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!