Kommuniké från extra bolagsstämma i Nepa AB

MARKN.

Nepa AB (publ) har på begäran av huvudaktieägarna Elementa Management AB och Ulrich Boyer, som tillsammans kontrollerar cirka 35,2 procent av totalt antal aktier och röster i bolaget, den 18 september 2023 hållit extra bolagsstämma varvid följande beslut fattades:

Beslut om extra vinstutdelning
Den extra bolagsstämman beslutade, i enlighet med huvudaktieägarna Elementa Management AB och Ulrich Boyers förslag, att extra utdelning om 0,67 kronor per aktie ska lämnas samt att avstämningsdag för erhållande av den extra utdelningen ska vara den 20 september 2023.

Beslut om godkännande av bolagets medverkan vid huvudaktieägares utställande av köpoptioner till styrelsens ledamöter
Huvudaktieägaren Ulrich Boyers förslag om att godkänna bolagets medverkan vid huvudaktieägarens utställande av köpoptioner till styrelsens ledamöter (exklusive sig själv) genom att bolaget ska stå för de kostnader som upprättande av det köpoptionsprogram föranleder (exv. konsult- och rådgivningskostnader) samt biträda vid administrationen av programmet uppnådde inte erforderlig röstmajoritet och vann därmed inte bifall.

Datum 2023-09-18, kl 11:15
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.