Andreas Koch ny kommunikationsdirektör på NCC

REG

−Jag ser fram emot att samarbeta med Andreas Koch och är glad över att ha rekryterat en erfaren, engagerad kommunikationsdirektör. God kommunikation med alla intressenter är avgörande för att vi framgångsrikt ska kunna fortsätta att utveckla NCC, Tomas Carlsson, vd för NCC.

−NCC är en komplex verksamhet som kräver många perspektiv och jag ser verkligen fram emot att lära känna företaget och vara med och utveckla kommunikationen i NCC under kommande år, Andreas Koch, tillträdande kommunikationsdirektör, NCC.

Andreas Koch har de senaste 20 åren arbetat i olika chefsbefattningar inom kommunikationsområdet. Han är för närvarande kommunikations- och IR-direktör på Attendo. Tidigare erfarenheter inbegriper kommunikationschef för investmentbanken Carnegie samt IR-chef för stålbolaget SSAB och konsumentföretaget Essity. 

Andreas Koch ersätter Maria Grimberg som, vilket tidigare meddelats, har beslutat sig för att lämna NCC för andra uppdrag. 

Datum 2024-05-14, kl 08:05
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!