Nanologica tar order på reningsmedia till ett värde om cirka 3,6 MSEK

MAR

Nanologica breddar sin produktportfölj av reningsmedia för preparativ kromatografi och har erhållit en provorder värd cirka 3,6 MSEK från en kund i Asien.

Produktutveckling av detta reningsmedia, NLAB Siv™, har skett tillsammans med en kund som har ett flertal lanserade läkemedelsprodukter. NLAB Siv™ är ett icke-silikabaserat reningsmedia för preparativ kromatografi och tillverkning sker hos en tillverkningspartner. Utveckling har pågått med kunden under flera år och utvärdering av mindre mängder har gjorts under denna period. Kunden kommer nu att provköra produkten i sin produktion varefter ytterligare order kan komma att erhållas.
 
Vår mission är att sänka kostnader för läkemedelsproducerande bolag. Därför arbetar vi kontinuerligt med metodutveckling och applikationssupport, men också med att utveckla nya produkter och komplettera vår produktportfölj med produkter som kan göra nytta för våra kunder. Vi är nu mycket glada över att kunna ta vår första provorder på denna produkt även om det inte är osannolikt att ytterligare gemensam produktutveckling kommer att ske”, kommenterar Nanologicas vd Andreas Bhagwani.

Nanologicas huvudfokus kommer även framgent att vara silikabaserade produkter för preparativ kromatografi, men bolaget kommer löpande att utvärdera ytterligare potentiella produkter inom kromatografi i syfte att bredda erbjudandet mot kund och utöka bolagets adresserbara marknad.

Datum 2023-11-29, kl 09:11
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!