Nanologica tar order på NLAB Saga® värd cirka 2 MSEK

MAR

Nanologica har tagit en order på bolagets silika-baserade reningsmedia NLAB Saga® från en kund i Kina som tidigare utvärderat produkten. Värdet uppgår till cirka 2 MSEK.

Kunden är en läkemedelsproducent som har utvärderat NLAB Saga® i liten skala och som nu lagt en order för produktion.
 
I Kina ser vi en febril aktivitet inom GLP 1-analogsegmentet till följd av att patentet för semaglutid går ut 2026. Efterfrågan på högkvalitativ silika för rening av peptider såsom semaglutid har ökat markant i Kina, precis som i övriga världen, och denna order visar att vi kan ta oss an den kinesiska marknaden”, kommenterar vd Andreas Bhagwani.
 
Som vi kunde meddela tidigare i veckan så levererar nu vår storskaliga produktionsanläggning för silika betydligt större volymer än tidigare. Hur mycket mer som hinner landa som försäljning under det andra kvartalet återstår att se, men med ett ökande färdigvarulager står vi redo att snabbare kunna leverera på denna och framtida ordrar vilket gör att vi kan öka våra försäljningsinsatser ”, fortsätter vd Andreas Bhagwani.

Datum 2024-06-20, kl 10:24
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!