Nanologica levererar silika till kund i Kina till ett värde om 930 TSEK

MAR

Nanologicas kinesiska distributör Yunbo Technology har gjort ytterligare ett avrop mot det avtal som tidigare tecknats avseende leverans av silika till ett värde av 14 MUSD över en sexårsperiod. Detta avrop uppgår till cirka 930 TSEK.

Leveransen som nu sker är den fjärde som Nanologica gör sedan bolaget godkände sin silikabaserade media för preparativ kromatografi, NLAB Saga®. Ordern för denna leverans togs under 2022 och är det första avropet mot betalning inom det långsiktiga avtal som 2019 tecknades med Yunbo Technology och som aktiverades i december.
 
Det är väldigt glädjande att vi nu gör ytterligare en leverans efter att ha godkänt ännu en batch av vår silikamedia NLAB Saga®. Från första kvartalet bedömer vi att vi kommer att ha löpande produktion med successivt ökande volymer. Leveransavtalet med Yunbo är baktungt men vi räknar med att order och leveranser mot avtalet nu kommer att öka stegvis. Efterfrågan på högkvalitativ silika för rening av peptider har ökat i Kina, precis som i övriga världen, och nu visar vi att vi är redo att ta oss an den kinesiska marknaden”, kommenterar Nanologicas vd Andreas Bhagwani.

Avtalet med Yunbo Technology (Beijing) Co. tecknades 2019 i samband med att Nanologica startade uppskalning av silikaproduktion till industriell skala och avser leverans av silikamedia för preparativ kromatografi till ett värde om 14 MUSD över en sexårsperiod. Yunbo Technologies är genom avtalet exklusiv distributör för Nanologicas såväl preparativa som analytiska silikaprodukter i Kina.

Datum 2024-01-08, kl 08:29
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!