MyFirstApp presenterar strategi och systemet Evolear: En AI-Modell för individuellt lärande

Stockholm, 2023-07-07

MyFirstApp presenterar bolagets strategi för att erbjuda bolagets kunder och användare en kontinuerlig utvecklande och effektiv pedagogik. Därmed introducerar vi vår nya strategiska produkt: utvecklingen av tjänsten Evolear. Evolear är en teknisk lösning baserad på artificiell intelligens (AI) som kommer bli ett centralt system inom MyFirstApp och koncernens utbud.

Målet med bolagets produkt Evolear, är att förbättra inlärningsupplevelsen genom att erbjuda individanpassad pedagogik. Genom att använda en utvecklad, anpassad och tränad AI-driven algoritm, kommer Evolear att leverera skräddarsydda matematiska frågor som anpassas dynamiskt baserat på användarens förmågor och framsteg. Detta möjliggör en mer effektiv och personlig lärandeupplevelse.

Evolear kommer utformas för att integreras med befintliga MyFirstApp-tjänster samt att bli en agil grund för utvecklingen av framtida inlärningsplattformar, spel och tjänster. Detta initiativ speglar MyFirstApps engagemang att placera användaren i centrum för sitt lärande och utveckling.


Bolaget estimerar att under Q4 2023 lansera den första produktapplicerade versionen av Evolear i beta-format mot ett inhouse-utvecklat lärospel. Ytterligare detaljer om produkten/spelet kommer att kommuniceras i takt med att utvecklingsfasen fortskrider.

Datum 2023-07-07, kl 09:44
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!