MyFirstApp ingår betalt samarbete med influencern Fozi Mozi.

REG

Stockholm - 2023-05-24

I linje med vår kommunicerade plan har vi nu inlett intensifiering av våra tillgångar/tjänster. Ett initialt steg är ett betalt samarbete med influensen Fozi Mozi, Mellanösterns ledande influencer. Det betalda samarbetet går ut på att exponera MyFirstApps applikationer mot miljontals arabisktalande barn världen över genom en serie underhållande och lärorika videor. Fozi Mozi & Tutti har en omfattande samling av 968 videor, 9.73 miljoner prenumeranter och över 8.6 miljarder visningar. Det är idag svårt att uppskatta det ekonomiska utfallet av detta samarbete.

För mer information om Fozi Mozi, se youtube.com/@fozimozi

Om Fozi Mozi:
Fozi Mozi & Tutti är en välkänd utbildnings- och underhållningskanal på YouTube som lockar miljontals arabisktalande barn över hela världen. Med ett brett utbud av 2-6 minuter långa klipp med sånger, sketcher, nyheter och andra roliga men lärorika aktiviteter tar engagerar Fozi Mozi en stor yngre målgrupp.

Datum 2023-05-24, kl 14:44
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!