Lägesuppdatering kring potentiella förvärvet av 10Monkeys

Stockholm - 2023-06-01

MyFirstApp Sweden AB (“MyFirstApp”) presenterar en lägesuppdatering kring bolagets potentiella förvärv av 10Monkeys, en ledande aktör inom utbildningsteknologi.

Det har observerats att 10Monkeys uppvisar en stark kundbas, vilket pekar på företagets förmåga att generera kontinuerliga intäkter. Detta indikerar dessutom en långsiktig lönsam affärsmodell, vilket förstärker 10Monkeys position som en tilltalande investeringsmöjlighet.

Beträffande kundbasen visar 10Monkeys en diversifierad och robust kundportfölj, vilket inkluderar både offentliga och privata skolor samt föräldrar. Denna variation i kundunderlaget ger 10Monkeys en konkurrensfördel och en stabil inkomstkälla, vilket vi ser som mycket positivt.

Sammanfattningsvis är vi entusiastiska över möjligheten att förvärva 10Monkeys. Vi tror att deras starka marknadsandelar och dess kundbas kan komma att bidra till att stärka vår verksamhet och föra oss närmare våra strategiska mål.

Vi kommer att fortsätta informera er om förvärvsprocessen och eventuella ytterligare utvecklingar.

Notera att förvärvet av 10Monkeys är villkorat av att aktieägarna i MyFirstApp på bolagsstämma godkänner beslutet. Mer information kring förvärvet kan läsas här.

Datum 2023-06-01, kl 15:18
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!