10Monkeys säkrar via återförsäljare partnerskap i Australien

REG

Stockholm - 2023-09-22

MyFirstApp är glada att meddela att vi har mottagit över 10 ordrar genom en underleverantör för att erbjuda vår dotterbolagsplattform, 10Monkeys, till bibliotek över hela Australien. Underleverantören, som är baserad i Australien, har säkrat avtal med flera individuella bibliotek utspridda över landet.

Detta partnerskap innebär återkommande licensiering av 10Monkeys-plattformen och uppskattas att generera en återkommande årlig försäljning om 200,000 SEK. Vi är entusiastiska över denna utveckling och kommer att fortsätta fokusera på denna typ av affärsutveckling och försäljning. Vi ser ett tydligt intresse och en stark affärsmodell i att licensiera vår plattform till företag, kommuner och andra organisationer.

Vi ser fram emot att fortsätta vår expansion och att stärka vårt samarbete med bibliotek och andra institutioner runt om i världen, och vi är övertygade om att detta kommer att bidra till en fortsatt positiv tillväxt för MyFirstApp och 10Monkeys.

Datum 2023-09-22, kl 14:38
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!