My Beat AB upptar en bryggfinansiering med en låneram om 2,0 MSEK

REG

Bryggfinansieringen

Bolaget har idag ingått ett avtal om en Bryggfinansiering med en låneram om 2,0 MSEK, före transaktionskostnader från Exelity. Bryggfinansieringen har en uppläggningsavgift på 7,0 procent på utställd låneram, motsvarande ett belopp om 140 000 SEK och Bryggfinansieringen löper med en marknadsmässig ränta om 2,0 procent per påbörjad 30-dagarsperiod på det av Bolaget kallat lånebelopp. Utbetalning av Bryggfinansieringen sker i två trancher, varvid den första utbetalningen uppgår till 1,5 MSEK före transaktionskostnader med möjlighet för Bolaget att kalla på ytterligare 500 TSEK enligt överenskommelse med Långivaren. Återbetalning av Bryggfinansieringen sker enligt överenskommelse med Långivaren, dock senast den 31 december 2023.  

Styrelsen bedömer att Bryggfinansieringen ger Bolaget ytterligare finansiellt utrymme för att påskynda Bolagets tillväxt, samt bedriva verksamheten i linje med den strategiska planen. 

Denna information är sådan information som My Beat AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e juni 2023.

Rådgivare

Mangold Fondkommission AB är finansiell rådgivare och Markets & Corporate Law Nordic AB är legal rådgivare till Bolaget i samband med upphandling av Bryggfinansieringen.

Datum 2023-07-17, kl 15:18
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!