My Beat AB tryggar kundernas digitala stunder.

Från och med 2023-06-21 kan My Beat erbjuda sina kunder tilläggstjänsten F-Secure Total. Oavsett mobilabonnemang läggs produkten enkelt till vilket ger kunden en komplett lösning för säkerhet, integritet, identitetsskydd och föräldrakontroll. För 69 kronor i månaden kan kunden skydda upp till 5 enheter (mobiltelefon eller dator) från exempelvis virusangrepp, osäkra offentliga wifi-nätverk och hantering av lösenord.

VD Kristoffer Engardt kommenterar

Vi lever i en tid där antalet bedrägerier och virusangrepp ökar stadigt vilket skapar en oro för privatpersoner, framförallt äldre, att vara aktiva på nätet. Vi på My Beat blir ibland kontaktade av kunder som, trots att man är medveten om faran, klickar på en länk som sedan visar sig installera ett virus på datorn eller telefonen.

Det känns därför väldigt tillfredställande att vi nu, till ett bra pris, kan erbjuda det prisbelönta säkerhetsprogrammet F-Secure Total för våra kunder. F-Secure Total adresserar de hot och utmaningar som drabbar många på ett mycket effektivt sätt.

Lanseringen av F-Secure Total är startskottet för vår stora satsning att erbjuda nyttiga och relevanta produkter och tjänster som komplement till våra mobilabonnemang.

Datum 2023-06-22, kl 09:13
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!