MTI Investment bjuder in till VD Intervju samt Q&A i samband med rapporten för Q4 och helåret 2023

MTI Investments vd Pontus Engström kommer intervjuas live torsdagen den 28 mars 2024 kl. 10:00 i Infront Direkt Studios webb-TV-kanal SME Play. Pontus Engström kommer att kommentera bokslutsrapporten som offentliggörs samma morgon samt ta tittarnas frågor.

Investerare, analytiker och media är välkomna att delta på länken här:
https://www.youtube.com/live/zLPSNz8eSUU?si=_W46ppKROqK051ot

Ingen föranmälan krävs och det finns möjlighet att ställa frågor live i chatten under intervjun.

Bokslutsrapporten 2023 offentliggörs den 28 mars 2024 kl. 08:00 på bolagets investerarhemsida där även webbsändningen kommer att finnas tillgänglig i efterhand.

För ytterligare information
Pontus Engström, CEO, MTI Investment SE
pontus.engstrom@mti-investment.com
+46 70 716 55 38

Om MTI Investment SE
MTI verkar i gränslandet mellan riskkapital och impact investing. Målet är att bli ett ledande investmentbolag verksamma på en av de främsta tillväxtmarknaderna i världen, Östafrika. Med ett diversifierat team med rötter i både Norden och Östafrika, har vi skapat en unik position med kapital och kunskap från Norden och ett starkt nätverk och förtroendekapital från lokala entreprenörer i Afrika. Grundat i den nordiska finansindustrin, stöttade av kapitalstarka och erfarna investerare samt stiftelser ägda av industrifamiljer, bidrar MTI Investment med kraftiga konkurrensfördelar till portföljbolagen, hållbar omställning i regionen samt hög avkastning till våra investerare. 

MTI Investments aktie (MTI) handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Läs mer på: www.mti-investment.com

Datum 2024-03-26, kl 08:17
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!