Ninja Kiwi tillkännager nytt digitalt kortspel baserat i Bloons universum

Bloons Card Storm kommer att vara ett strategiskt kortspel där man bygger en kortlek som kombinerar defensiva kort baserade på Bloons populära apor, med offensiva kort baserade på Bloons, de ballonger som aporna ska punktera. Spelarna kommer även att ha tillgång till en mängd roliga, kraftfulla Power-kort och kunna spela ett antal av sina favorithjältar från de tidigare Bloons-spelen.

Tosh Baird, Head of Auckland Studio på Ninja Kiwi kommenterade:

"Vi är otroligt glada över detta projekt. Det kommer att göra det möjligt för oss att expandera Bloons till den populära kortspelsgenren, där vi har arbetat med spelidéer under en lång tid. Vi siktar, precis som man kan förvänta sig, på att bygga något som är superkul att spela, lätt att plocka upp, men svårt att lägga ner. Vi tar stora steg i utvecklingsprocessen och vårt mål är att lansera spelet i mitten av 2024. Vi kommer naturligtvis att dela fler uppdateringar med vårt community när tiden är rätt. Under tiden fortsätter teamet att arbeta hårt för att ge våra spelare en ny titel som har den kvalitet, nöje och djup som man kan förvänta sig från Ninja Kiwi.

Datum 2023-09-22, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!