MTG PUBLICERAR ÅRS- OCH HÅLLBARHETSREDOVISNING FÖR 2023

REG

Koncernens års- och hållbarhetsredovisningar publiceras som ett kombinerat och integrerat dokument och är tillgängliga på både svenska och engelska på MTG:s hemsida.

Aktieägare och andra intresserade parter kan beställa en tryckt kopia av årsredovisningen genom att mejla comms@mtg.com. Beställaren bör tydliggöra vilken språkversion de föredrar.

Den svenska versionen av MTG:s års- och hållbarhetsredovisning 2023 finns även tillgänglig på koncernens hemsida i European Single Electronic Format (ESEF).

Informationen är sådan som MTG är skyldigt att offentliggöra enligt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-04-04 07:30 CET.

Datum 2024-04-04, kl 07:30
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet