Sjunde Miris HMA® Installerad i New York state

Maimonides Children's Hospital är det enda dedikerade pediatriska sjukhuset i Brooklyn, New York, och utsett av New York state som ett Regionalt Perinatalt Center. Sjukhusets neonatalvårdsavdelning är den största i Brooklyn, och har för närvarande 31 bäddar. I januari öppnar sjukhuset ytterligare en NICU avdelning med ytterligare 15 bäddar. Avdelningen har nu 7 operatörer tränade på Miris HMA® och planen är att starta implementering av individualiserad berikning i rutinvård inom de närmsta månaderna.

Installationen är Miris sjunde i staten New York där man tidigare har installationer vid bland annat

Stony Brook Childrens, Weill Cornell Medicine och Presbytarian Hosptal.

"Maimonides Children's Hospital har länge velat starta sitt program för individualiserad berikning och när de fick budget godkänd för investering i Miris HMA var de mycket snabba på att genomföra inköp och planera in installation och träning" säger Marie Ekholm, säljchef Miris. "Detta är vår sjunde kund i New York state som totalt har 76 neonatalvårdsavdelningar varav 51 är nivå 3 och 4, vår huvudmålgrupp. Det finns med andra ord mycket kvar att göra i staten och varje ytterligare installation hjälper oss med att sprida vårt budskap" avslutar Marie.

Ordern som inkom i september hade ett värde om ca 550 000 kr med beräknade årligt återkommande intäkter om ca 30 000 kr.

Datum 2023-12-08, kl 14:55
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!