Miris meddelar att nyckelpersoner ur bolagets ledning ansöker om att teckna units utan företräde i pågående företrädesemission

"Att vår VD Camilla Myhre Sandberg och Sales and Marketing Director Marie Ekholm, som båda arbetat länge i Bolaget och är aktieägare sedan tidigare, nu väljer att i större poster ansöka om att teckna units utan företräde i företrädesemissionen, och därmed potentiellt väsentligt utöka sitt ägande i Miris, är förtroendeingivande och visar på ledningens starka tilltro till den kommande strategiresan. Den nya strategin har redan börjat och återspeglas i ökad försäljning av förbrukningsartiklar, snabb ökning av offertförfrågningar och inte minst konvertering till flertalet nya ordrar och installationer. Camilla och Marie blir, om de erhåller tilldelning, tillsammans med mig, en av de större aktieägarna i Miris och visar på att de delar den vision vi har för Miris framöver", säger styrelsens ordförande Ingemar Kihlström.

Teckning utan företräde kan även göras via Aqurat Fondkommission AB:s hemsida www.aqurat.se

Information om Företrädesemissionen finns tillgängligt på bolagets hemsida, www.mirissolutions.com, samt på Aqurat Fondkommission AB:s hemsida www.aqurat.se. Kvartalsrapporten för perioden januari - mars 2024 och tidigare finansiella rapporter finns på bolagets hemsida www.mirissolutions.com.

Datum 2024-05-10, kl 08:40
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.