Miris HMA[™] installerad på Avanos Medical Inc.

Avanos Medical Inc i Alpharetta, GeorgiaI i USA utvecklar och distribuerar medicinteknisk utrustning globalt och är en ledande aktör inom produkter för enteral nutrition på neonatalvårdsavdelningar med produkter så som NEOMED serien.

Företaget har nu investerat i Miris HMA™ till sin forskningsavdelning och utrustningen kommer att användas i forskningsprojekt med företagets produkter för sondmatning. Ordern inkom sista veckan i september med önskemål om omedelbar installation och träning. Utrustningen skeppades samma dag som order inkom och den 4 oktober hölls installation och träning på plats i Alpharetta. Företaget har nu sju operatörer certifierade för bröstmjölksanalys med Miris HMA™ och forskningsprojektet kommer att starta omgående.

"Att en så stor aktör inom medicintekniska lösningar för enteral nutrion i USA väljer att investera i Miris HMA på sin forskningsavdelning är förstås ytterst glädjande" säger Camilla Sandberg, VD Miris. "Att vi på en vecka mottagit order, levererat och hållit installation och träning på plats i USA vill jag också lyfta fram. Detta visar på den fantastiska flexibiliteten och det starka samarbete i Miris teamet som jag är så stolt över" avslutar Camilla.

Ordern var en del av de tidigare rapporterade ordnarna i september i nyhetsbrev från 2023-09-28. Ordern har ett initialt värde på cirka 600 000 kr med beräknade årliga återkommande intäkter om cirka 10 000 kr.

Datum 2023-10-05, kl 11:33
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!