Kaiser Permanente Modesto höjer vården av för tidigt födda barn med Miris HMA[TM]

Kaiser Permanente är ett välkänt integrerat sjukvårdssystem i USA som består av en sammanslutning av hälsovårdsorganisationer så som sjukförsäkringsplaner, sjukhus, medicinska grupper och läkare. Bland annat driver Kaiser Permanente 13 sjukhus med Neonatalvårdsenheter i Kalifornien.

Kaiser Permanente Modesto NICU har länge uppmärksammats för sitt engagemang för att tillhandahålla vård av högsta kvalitet till de minsta och ömtåligaste patienterna. Sjukhuset väljer nu att investera i Miris HMATM för att förbättra nutritionsvården för förtidigt födda barn på deras NICU. Miris HMATM ger neonatalvårdsavedlningen möjlighet att skapa skräddarsydda näringsplaner för varje prematurt barn, vilket säkerställer att de får de exakta näringsämnen som krävs för optimal tillväxt och utveckling.

Kaiser Permanente Modesto kommer att vara pilotprojekt för sjukhusgruppen för integrering av individualiserad berikning och vid gott resultat kommer projektet att rullas ut på samtliga av deras neonatalvårdsavdelningar.

"Att Kaiser Permanente Modestos beslutar att förvärva Miris HMA till deras NICU är naturligtvis ytterst glädjande men av ännu större vikt är den potential som finns i framtiden i och med detta förvärv." säger Marie Ekholm, säljchef Miris. "Kaiser Permanente är en stor aktör inom neonatalvård i USA och vi ser fram emot att stödja NICU-teamet i deras arbete med att leverera den bästa möjliga näringsvården till deras patienter."

Ordern från Kaiser Permanente Modesto är en av fyra ordrar på Miris HMA™ utrustning som inkommit till Miris från USA under perioden augusti-september. Initiala värdet på ordrarna är ca 2,4 MSEK med en uppskattad årlig återkommande intäkt om ca 160 000 SEK.

"Pilotprojektet på Kaiser Permanente Modesto är jätteviktigt för Miris. Om projektet är framgångsrikt finns en potential för flera ordrar från Kaiser Permanentes andra neonatalvårdsenheter. Då Kaiser Permanente är en stor aktör inom neonatalvård i USA kommer projektet även få inverkan utanför organisationen" säger Camilla Sandberg, VD Miris. "Jag vill också passa på att påpeka att det är glädjande att vi på kort tid har fått in fyra ordrar på Miris HMA utrustning från USA. Detta ger oss en indikation på att marknaden börjat röra på sig igen efter en tids tröghet" avslutar Camilla.

Datum 2023-09-28, kl 16:11
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!