MindArk meddelar förändring i ledningsgruppen

REG

”Jag vill självfallet tacka Magnus för hans arbetsinsats och vårt samarbete genom åren. Magnus har varit en del av bolaget sedan 2003 och har bidragit till att utveckla MindArk på många sätt i över 20 år. Jag vill också passa på att önska Magnus all lycka i framtiden.” säger Henrik Nel Jerkrot, VD på MindArk.

"Efter över tjugo år på MindArk är jag tacksam för alla möjligheter jag fått att bidra till företagets utveckling på många nivåer, från ren spelutveckling och balansering till ledarskap och organisation. Jag kommer alltid ha med mig dessa erfarenheter och goda relationer med fantastiska människor jag haft privilegiet att få lära känna under min tid på MindArk. Nu när jag blickar mot nya utmaningar önskar jag bolaget och alla medarbetare som är kvar all lycka och framgång." säger Magnus Eriksson.


 

Datum 2023-07-04, kl 08:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.