Save the date - MilDef arrangerar kapitalmarknadsdag 17 september 2024

Representanter från MilDefs koncernledning med VD och koncernchef Daniel Ljunggren i spetsen kommer att berätta om MilDefs utveckling och strategier för fortsatt tillväxt.

Under programmet kommer koncernledningen beskriva MilDefs position i försvarsteknikdomänen, produktportfölj, försäljningsstrategi, branschtrender och finansiell ställning.

Presentationerna hålls på engelska. Programmet avslutas med en frågestund och därefter en lunch med MilDefs koncernledning.

Kapitalmarknadsdagen arrangeras på At Six, Brunkebergstorg 6 i Stockholm. Om eventet blir fullbokat kommer aktieägare ges förtur att delta. En inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand på MilDefs hemsida.

OBS – Detta utskick är endast för ”save the date”. Anmälningsfunktion öppnas upp i samband med nytt utskick efter sommaren.


Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 maj 2024 kl. 09:00 CET.

Datum 2024-05-31, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!