MilDef vinner beställningar till Försvarets materielverk om 45 MSEK

Försvarets materielverk, FMV, upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. MilDef har samarbetat med FMV sedan 1997 kring taktisk IT. De senaste beställningarna kommer att förse Försvarsmakten i Sverige med väsentliga delar i den digitala infrastrukturen och omfattar MilDefs egentillverkade utrustning såsom datorer och switchar.

- Vi är stolta över att vara en del av moderniseringen av den svenska Försvarsmakten. Beställningarna, som är en del av vårt omfattande ramavtal med FMV, befäster det förtroende den svenska Försvarsmakten har för MilDef och det vi kan leverera, säger Daniel Ljunggren, VD och koncernchef MilDef.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 december 2023 kl. 13:30 CET.

Datum 2023-12-19, kl 13:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!