MilDef lanserar ny varumärkesplattform och banbrytande produktnyheter på DSEI 2023

DSEI 2023, som är den största upplagan av mässan under dess 24-åriga historia, kommer att fokusera på "Achieving an Integrated Force". Här betonas vikten av att integrera de fem operativa områdena luft, cyber och elektromagnetiska aktiviteter (CEMA), land, hav och rymd. Bland ett brett utbud av ruggade datorer, servrar, nätverksprodukter, surfplattor, skärmar och specialelektronik för modernisering av slagfältet, lanserar MilDef 2023 nästa kvantsprång i teknikutvecklingen. Till exempel.

  • En ny generation av Panel PC-produkter som erbjuder framsteg inom ruggade skärmar och innehåller ett ekosystem av löstagbara datorer för dockning i skärmmoduler.
  • Nylansering av Android-enheter för soldatburen digitalisering.
  • Helt nyutvecklad miniserie av datorer och switchar.
  • Lanseringen av OneCIS-demo, som presenterar en banbrytande mjukvarulösning för snabb driftsättning av IT-tjänster i den taktiska fronten.

- Aldrig tidigare har vi medverkat på DSEI med ett så komplett spektrum av kunderbjudanden, med produktnyheter som hjälper våra kunder att digitalisera viktiga informationsflöden i de mest utmanande miljöerna. Vi ser också fram emot att lansera nästa nivå av vårt kundlöfte när vi inviger vår nya varumärkesplattform, WE ARMOR IT. DSEI är helt enkelt rätt plats att vara på för att ta del av en försvarsmarknad i snabb utveckling och en perfekt plattform för MilDef att samarbeta med kunder och partners, säger Henning Linnebjerg, CSO MilDef Group.

DSEI äger rum den 12-15 september i London, ExCeL Convention Center, MilDefs monter är H2-655.
Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2023 kl. 09:00 CET. 

Datum 2023-08-31, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!