MilDef lanserar nästa generations Panel PC

MilDefs Panel PC integrerar en ruggad display och löstagbar dator i en ”intelligent skärm”. Den utdragbara och utrymmeseffektiva datorn kan förberedas inför uppdrag, kopplas in i den öppnade displayen inför uppdrag och tas med efter utförda uppdrag för att analysera data. Det unika är att datorn är extremt enkel att snabbt avlägsna från displayen, samtidigt som både datormodul respektive displaydelen kan användas separat. Panel PC har genomgått rigorösa tester för ruggade egenskaper och tål betydande elektromagnetiska krav, vare sig det är i luft-, land- eller sjöapplikationer.

Fredrik Persson, MilDef CTO, betonar produktens fördelar:

- Panel PC-teknologin representerar ett kraftfullt utvecklingssteg inom ruggade och smarta displaysystem. I utvecklingsarbetet har anpassningsbarhet och kostnadseffektivitet varit ledstjärnor för att erbjuda en unik lösning med betydande fördelar i militära operationer. I vår lösning kan nya datormoduler enkelt integreras med befintliga skärmmoduler utan att byta ut hela system, för såväl ökad operationell säkerhet och livscykelekonomi.

Displayerna finns från 10 tum och uppåt, med HD och motståndskraftig multitouch. Displayen har NVIS-bakgrundsbelysning med dimbar pekskärm och konfigurerbara funktionsknappar för individanpassade inställningar. En on-screen display kan kopplas på för en förenklad displaynavigering.

Se MilDefs Panel PC på DSEI-mässan i London. Monter H2-655.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 11 september 2023 kl. 13:00 CET.

Datum 2023-09-11, kl 13:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!