MilDef-ägda Handheld sluter avtal om leverans av teknik för nanodrönare

Drönartekniken har kommit att förändra spelreglerna för modern krigföring och revolutionerat hur militära operationer genomförs. Obemannade flygfarkoster, eller drönare, erbjuder många fördelar som har förändrat slagfältet avsevärt och förbättrat den militära förmågan.

- Denna affär är ett exempel på korsförsäljningssynergier och tekniska samarbeten som skapats mellan MilDef och Handheld. Handhelds lätta, tåliga och kraftfulla surfplattor utgör ett starkt argument för utvecklingen av soldatburna, högteknologiska datorer i fält. Detta är ett exempel på vår förmåga att utveckla och leverera verkligt skräddarsydda lösningar för våra kunder, säger Daniel Ljunggren, VD MilDef Group.

Denna order inkom under det andra kvartalet 2023 och är inkluderad i orderboken per den 30 juni 2023.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 24 juli 2023 kl. 09:00 CET. 

Datum 2023-07-24, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!