Valberedningen utsedd inför MSAB:s årsstämma 2024

REG

Årets valberedning består av följande ledamöter:

Erik Ivarsson (AB Grenspecialisten)

Christian Hellman (Edastra AB)

David Zaudy (Cervantes Capital AB)


Erik Ivarsson har utsetts till valberedningens ordförande.

Alcur Fonder, som var MSAB:s tredje största aktieägare per utgången av det tredje kvartalet har, i linje med valberedningsinstruktionen, valt att överlåta sin plats i valberedningen till MSAB:s fjärde största aktieägare Cervantes Capital.

Valberedningen kommer att arbeta fram förslag till årsstämman 2024 avseende styrelseledamöter, styrelseordförande, stämmoordförande, revisorer, styrelse-, revisions- och utskottsarvoden samt, i den mån så anses behövligt, förslag till ändring i nuvarande instruktion till valberedningen.

Aktieägare som vill komma i kontakt med valberedningen för att föreslå ledamöter till MSAB:s styrelse kan vända sig till Erik Ivarsson, AB Grenspecialisten, telefon 073 389 0752, e-post: erik.ivarsson@grenspecialisten.com eller valberedning@msab.com.

Datum 2023-11-09, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!