Valberedningen utsedd inför MSAB:s årsstämma 2024

REG

Årets valberedning består av följande ledamöter:

Erik Ivarsson (AB Grenspecialisten)

Christian Hellman (Edastra AB)

David Zaudy (Cervantes Capital AB)


Erik Ivarsson har utsetts till valberedningens ordförande.

Alcur Fonder, som var MSAB:s tredje största aktieägare per utgången av det tredje kvartalet har, i linje med valberedningsinstruktionen, valt att överlåta sin plats i valberedningen till MSAB:s fjärde största aktieägare Cervantes Capital.

Valberedningen kommer att arbeta fram förslag till årsstämman 2024 avseende styrelseledamöter, styrelseordförande, stämmoordförande, revisorer, styrelse-, revisions- och utskottsarvoden samt, i den mån så anses behövligt, förslag till ändring i nuvarande instruktion till valberedningen.

Aktieägare som vill komma i kontakt med valberedningen för att föreslå ledamöter till MSAB:s styrelse kan vända sig till Erik Ivarsson, AB Grenspecialisten, telefon 073 389 0752, e-post: erik.ivarsson@grenspecialisten.com eller valberedning@msab.com.

Datum 2023-11-09, kl 08:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.