Mestro blir partner till Stora Hållbarhetsdagen i Göteborg

Mestro AB (”Mestro” eller ”Bolaget”) går in som partner till konferensen Stora Hållbarhetsdagen i Göteborg, som arrangeras av tidskriften Fastighetssverige.

Eventet, som går av stapeln den 23 november på Elite Park Avenue Hotel Göteborg, lockar nyckelpersoner inom samhällsbyggnadssektorn som är intresserade av miljö- och hållbarhetsfrågor. Tidskriften Fastighetssverige, som arrangerar konferensen, utlovar intressanta föredrag och panelsamtal på scen från framstående profiler inom finans, förvaltning, fastighetsägande och tekniska lösningar för hållbarhet. 

“De senaste åren har vi sett allt mer och mer att hållbarhet är en fråga om energi. Just därför känns det väldigt bra att vi går in som partner till Stora Hållbarhetsdagen. Jag ser fram emot att delta i många samtal om hur vi ska lösa ett av vår tids största klimatproblem; nämligen att göra våra fastigheter gröna”, säger Kristin Berg, VD på Mestro. 

Mestros VD Kristin Berg deltar under eftermiddagen i ett panelsamtal under rubriken “Hållbarhet i framtiden – hur bör företagen agera?” tillsammans med representanter från Skanska, Göteborg Energi, White Arkitekter och Bengt Dahlgren.

Datum 2023-11-09, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!