Mestro blir partner till CRE Tech – världskänd klimatkonferens kommer till Stockholm

Mestro AB (”Mestro” eller ”Bolaget”) har utsetts till klimatpartner för konferensen CREtech Climate Global Leadership Summit som går av stapeln den 23-25 oktober på Grand Hotel i Stockholm. Syftet är att samla internationella beslutsfattare för att låta de ta del av de insikter, kunskaper och erfarenheter som gör Stockholm till en stad i framkant när det gäller klimatsmarta städer.

CREtech är ett av världens största nätverk för innovatörer inom fastighetssektorn och har arrangerat mässor i städer som New York, London och San Diego. Nu har organisationen valt att förlägga sin konferens CREtech Global Leadership Summit till Stockholm, för att samla internationella ledare inom hållbarhets- och fastighetssektorn och låta dem ta del av teknologin och kompetensen som gjort att Stockholm ligger i framkant när det gäller klimatsmarta städer. I samband med detta går Mestro in som klimatpartner till konferensen, vilket ger Bolaget möjlighet till branding, att bjuda in utvalda kunder samt en programpunkt i programmet. 

"Efter att ha fått delta i CREtechs mässor i både London och New York, ser vi fram emot att äntligen välkomna dem 'hem till oss' i Stockholm. Teamet bakom CRE Tech-konferenserna lyckas alltid samla många intressanta nyckelpersoner från fastighetsbranschen, och vi är extremt stolta över att de har valt Mestro som årets klimatpartner", säger Kristoffer Paldeak, CMO på Mestro.

Under konferensen kommer deltagarna att ta del av seminarier och föreläsningar om bland annat gröna fastigheter, innovation, investeringar och mycket mer. Ett av dessa föredrag bidrar Mestros Ellen Z. Westerlund, CBO och Camilla Lindberg, Sustainability Manager, med under rubriken “Paving the Way to Compliance with Data”, där de berättar mer om hur datadriven hållbarhet kommer att vara vägen framåt för fastighetsägare. 

CREtech Climate Global Leadership Summit går av stapeln den 23-25 oktober på Grand Hotel i Stockholm. Information om programmet och talarna hittar du här.

Datum 2023-10-17, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!