Styrelseordförande och tillträdande vd köper teckningsoptioner

REG


 

Teckningsoptionerna kommer tillsammans med det innehav Anders Haskel och Johan Wiesel har sedan tidigare att utnyttjas för teckning av aktier i teckningsperioden som avslutas den här veckan.

”Vi ser att Medimi är inne i en stark tillväxtfas vilket bland annat speglas genom den information som vi presenterade tidigare idag om att två kommuner i Danmark väljer att kraftigt öka antalet installerade Medimi®Smart. Vi växer även snabbt i andra danska kommuner och har en mycket intressant pipeline med möjliga nya kunder. Verkligen roligt att vår nya vd visar sin tro på bolaget genom att öka sitt innehav”, säger Anders Haskel, styrelsens ordförande.

Information om Johan Wiesel som tillträder som vd den 16 augusti finns i pressmeddelandet som distribuerades torsdagen den 1 juni och som finns på bolagets hemsida medimiab.com.

För mer information kontakta
Medimi AB (publ), ordförande Anders Haskel, Scheelevägen 17, 223 63, Lund, Sverige, mobil 070 787 0488.

Om Medimi
Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Våra lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet. Produkterna ligger i teknisk framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lund.

Datum 2023-06-14, kl 11:55
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!