Fortsatt ökad försäljning till danska kommuner i region Nordjylland

REG

 
 

Ända sedan den kommersiella starten i TIM-kommunerna 2020 har Medimi sett en stabil ökning av antalet installerade enheter.

Medimis vd Alexander Johansson kommenterar: ”Vi är oerhört glada över det ökade intresset på den danska marknaden och att fler kommuner väljer vår lösning. Vi har tagit en ledande position i arbetet med att hjälpa kommunerna i omställningen från manuell läkemedelshantering till digital, bland annat tack vare vår unika möjlighet att kunna dispensera vid-behovsmediciner. Vår affärsmodell med en kontinuerlig och repetitiv månadskostnad för kommunen gör att vår nettoomsättning ökar i takt med att fler enheter sätts ut.”

Medimis lösning används och utvärderas idag av vårdpersonal och vårdtagare i hela Norden där man sett stora kostnadseffektiviseringar och resursbesparingar. Utvärderingar visar en hög användarnöjdhet och att lösningen kan nå kostnadsbesparingar på över 60 procent*. Medimi®Smart säljs till kommuner, direkt eller via partner, och kunden betalar på månadsbasis för lösningen enligt en skalbar modell anpassad efter kundens önskemål och användarens vårdbehov.

*Utvärderingsresultat från pilotprojekt i Midtjylland Danmark, februari 2023.

För mer information kontakta
Medimi AB (publ), vd Alexander Johansson, Scheelevägen 17, 223 63, Lund, Sverige, mobil 073 77 77 233.

Om Medimi
Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Våra lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet. Produkterna ligger i teknisk framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lund.

Datum 2023-06-14, kl 08:50
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!