Värdefull data från Australien leder till fortsatt prestandautveckling av MD100 Strokefinder

REG

Huvudsyftet med detta samarbete är att samla in data för att vidareutveckla MD100 Strokefinders prestanda för att kunna skilja mellan olika stroketyper. Detta ger ytterligare underlag för tidigare behandlingsbeslut och möjlighet att påbörja behandling redan innan patienten kommit till sjukhus. Prognosen för Strokepatienter är beroende av tidig diagnos och snabb behandling.

"Strokefinder i Australien" (SFAUS) är en prospektiv, singelcenter, observationsstudie. Patienter som kommer till akutmottagningen på John Hunter Hospital med strokesymtom och triageras för avancerad CT-undersökning kommer att utvärderas med MD100 Strokefinder. I denna studie kommer data från 1000 strokepatienter att samlas in under kommande år. Strokedata kommer att matchas med 400 friska frivilliga som kontrollgrupp.

Bolaget kommer att få ta del av data kontinuerligt vilket säkerställer en möjlighet att utveckla prestandan i MD100 Strokefinder över tiden.

Medfield Diagnostics AB är väldigt stolta och nöjda med det fortsatta utökade samarbetet med våra samarbetspartners i Newcastle. Det kommer att säkerställa fortsatta affärsutvecklingsmöjligheter inte bara lokalt i Australien men också globalt.

Datum 2023-08-18, kl 09:18
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!