Medclair vinner upphandling i Region Skåne.

MAR

Medclair har tillsammans med Sandbäckens Medicinska gaser lämnat anbud inom ramarna för den upphandling av centrala lustgasdestruktor som Region Skåne publicerade oktober 2023.

"Vi är tacksamma över förtroendet att få leverera. Skåne är redan en stor kund av mobila lösningar och regionen ligger i framkant kring klimatarbete i sjukvården. Sandbäcken som är vår partner i upphandlingen är en ytterst kompetent installatör som vi ser fram emot att arbeta tillsammans med", Jonas Lundh, VD Medclair AB.

Denna information är sådan information som Medclair Invest AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 december 2023 kl 17:30.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael König, Medclair Invest AB (publ), Tfn: 070-486 17 98, e-post: mikael.konig@medclair.com

Medclair AB är ett svenskt green-tech bolag inom Medclair Invest-koncernen. Genom innovation och vårt FoU nätverk strävar vi efter att vara de ledande experterna på säker lustgashantering - genom vår breda produktportfölj kan vi erbjuda säker och hållbar lustgas till sjukvården.

Bolaget noterat på NGM Nordic SME. Mer information om Medclair finns på www.medclair.com

Bifogade filer

PM-Upphandling-Skane.pdf
Datum 2023-12-11, kl 17:35
Källa beQuoted
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!