Mavshack - MavshackLive.in fortsätter att expandera i Indien och tar stora steg på den indiska e-handelsmarknaden

MavshackLive.in fortsätter att växa stadigt på den indiska e-handelsmarknaden och har nu över 12 300 registrerade användare, varav nästan 5000 kunder har gjort minst en beställning fram till den 14 juni 2023. Nedan följer siffror för antalet registrerade användare och kunder (de som har gjort minst 1 beställning) från och med november 2022 och framåt. Observera att siffrorna för juni endast är uppdaterade fram till den 14 juni 2023:

Mavshacklive.in fortsätter att utvidga sin räckvidd över hela Indien genom att nu ha försäljning till över 320 städer, med besökare från över 2 100 städer i hela landet.

I ett uttalande säger Mavshack Groups vd Anand Jhingan:

"Vi växer snabbt men också stadigt när det gäller användare och räckvidd över hela landet". Det hjälper oss att förstå konsumentbeteendet i Indien och i olika regioner i landet. Ju bättre vi förstår beteendemönsterna, desto mer kan vi finjustera Mavshacks tjänst för att optimera verksamheten och därmed vinsten. Till exempel kan man se en liten nedgång i antalet användare i maj, vilket beror på att vi medvetet valde att fokusera på att öka värdet på snittordern jämfört med tidigare, vilket gav resultat intäkterna fortfarande jämfört med april.

Mavshacks mål är att nå lönsamhet i produkten innan vi skalar upp med mer marknadsföring. "Vid den punkten ska vi vara positionerade för att dra nytta av det hårda arbete vi gör nu."

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Anand Jhingan, vd, Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilka varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se

Datum 2023-06-15, kl 12:08
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!