Maven Wireless Sweden

Maven Wireless får uppföljningsorder från holländsk telekomoperatör värda cirka 10 MSEK

En av de största mobilnätsoperatörerna (MNO) i Holland kommer att använda Maven Wireless högeffekts digital DAS för att bygga mobiltäckning i både tunnel- och inomhusprojekt i Nederländerna. Båda projekten kommer att levereras och faktureras under första halvåret 2024.

Maven Wireless digital DAS valdes av kunden främst utifrån dess hållbara DAS-produkt med de lägsta CO2-utsläppen på marknaden. Det enkla gränssnittet med ett gränssnitt för alla teknologier som gör uppgraderingar för 5G mycket enkla var också en nyckelfaktor i urvalsprocessen tillsammans med framgångsfaktorerna med att implementera samma Maven DAS i ett inomhusprojekt förra året i just Holland.

"Jag är mycket glad att få förtroendet och ytterligare strategiska affärer med en av de största mobiloperatörerna i världen. Detta är återigen en bekräftelse på att vi har de bästa digitala DAS-produkterna i världen med stöd för 5G och framtida teknologier, säger Fredrik Ekström VD för Maven Wireless.

 

Datum 2024-01-19, kl 12:57
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!