VD Max Gerger och CCO Martin Frid intervjuas av Mangold Insight

Max Gerger (CEO) och Martin Frid (CCO) har intervjuats av Mangold Insight gällande det typgodkännande av Biomass Analyzer som erhölls i slutet av oktober samt den påbörjade försäljningsprocessen av Biomass Analyzer.

I intervjun berättar Max Gerger och Martin Frid från Mantex om typgodkännandet av analysutrustningen Biomass Analyzer, försäljningsprocessen samt vidareutvecklingen av befintliga produkter.

-Typgodkännandet är även en internationell kvalitetsstämpel, förklarar Max Gerger i intervjun. Sverige är ett av de länder i världen som ligger längst fram, när det gäller skogsindustrin, pappersbruk och framförallt bioenergimarknaden. Kommer man med det här typgodkännandet internationellt så är det en kvalitetsstämpel.

-Vi ser en väldigt stor potential i Biomass Analyzer. Vi har identifierat att vi kan adressera 1500 enheter runt om i världen de kommande åren, varav ungefär 200 på vår hemmamarknad Östersjöregionen, säger Martin Frid.
 
Hela intervjun kan du se på Mantex.se, länk här.

Datum 2023-11-29, kl 12:56
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!