Martin Frid tillsvidareanställd som Mantex försäljnings- och marknadschef

MARKN.

Den av Mantex tidigare rekryterade försäljnings- och marknadschefen (Chief Commercial Officer) Martin Frid, kommer från och med den 8 januari 2024 att gå över i en tillvidareanställning. Frid har varit interim sedan i januari i år och har alltsedan dess även ingått i Mantex ledningsgrupp.

Som tidigare meddelats är Martin Frid, 43, utbildad civilingenjör vid Chalmers Tekniska högskola och har bland innehaft nyckelpositioner inom marknad och försäljning på grävmaskinsutrustningsföretaget engcon samt Cale Access AB.
 
Frid har en huvudroll när det gäller att driva Mantex försäljningsverksamhet avseende Mantex Biomass Analyzer, som nyligen erhöll typgodkännande av Biometria och Skogforsk. 
 
”Martin spelar en central roll när vi nu ökar våra satsningar inom marknad och försäljning och det är mycket glädjande att kunna välkomna honom bland de fastanställdas skara”, säger Max Gerger vd för Mantex AB.
 

Datum 2023-11-29, kl 15:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!