Mantex deltar vid Zellchemings internationella mässa för pappers- och massaindustrin i Tyskland i juni

Mantex kommer för första gången att ställa ut vid den tyska industriföreningen Zellchemings mässa i Wiesbaden och som pågår mellan 18 och 20 juni. Medverkar från Mantex sida gör bolagets försäljningschef Martin Frid som bland annat kommer att presentera bolagets produkt Biomass Analyzer. Zellcheming är en den äldsta branschorganisationen inom pappers- och massaindustrin med mer än 1 300 företag som medlemmar och arrangerar årligen en internationell mässa som lockar ett 150-tal utställare från hela världen.


Mässan pågår under sammanlagt tre dagar och brukar årligen locka till sig tusentals branschintresserade besökare. Mantex har inte tidigare medverkat vid mässan men väljer i år att delta för att öka exponeringen mot presumtiva kunder inom pappers- och massaindustrin.

”Efter fjolårets typgodkännande av Biomass Analyzer har vi ökat våra satsningar på att nå ut till kunder utanför Sverige. Zellcheming verkar för ökad kunskap om olika teknologiska framsteg och deras mässa erbjuder därför ett ypperligt tillfälle att visa upp Mantex teknologi och vad vi kan inför en mer internationell publik”, säger Martin Frid, försäljnings- och marknadschef på Mantex AB.
 
Zellcheming grundades 1905 och ser sig själv som en länk mellan forskning och produktion inom pappers- och träfiberbaserade produkter. Föreningen är en plattform för teknikutbyte för alla som är involverade i utvecklingen av hållbara pappers- och träfiberbaserade produkter.
 
Föreningen har ett antal tekniska kommittéer som löpande följer den tekniska utvecklingen inom området och som uppmärksammar ämnen och områden med växande betydelse för branschen. Genom att lyfta fram bästa praxis och insatser för att uppnå standardiseringar, strävar Zellcheming efter att bidra till att sprida kunskap inom föreningen, forskningen och industrin.

Datum 2024-05-07, kl 11:44
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.