Mackmyra Svensk Whisky

Mackmyra säkrar stororder och vinner anbud hos Systembolaget

Ordern från Systembolaget bekräftar och stärker det omfattande intresse som Mackmyra har upplevt vid tidigare lanseringar av bolagets limiterade utgåvor. Det är ett kraftfullt stöd till den pågående produktomställningen som Mackmyra har initierat. Efter höstens framgångar med samtliga limiterade utgåvor, som alla har slagit interna försäljningsrekord, fortsätter tillväxten på bästa sätt.

"Att skapa denna utgåva har varit en spännande utmaning. Jag anser att den på ett elegant sätt sammanför höstens limiterade utgåvor med våra kärnprodukter, Svensk Ek och Svensk Rök. Att få möjligheten att utforma en utgåva där fatkaraktären står i centrum är verkligen en förmån. Självklart har vi noggrant valt fat som bäst framhäver vårt högkvalitativa rådestillat." - Lii Johnson, Blender

"Den stora ordern och vinsten av anbudet hos Systembolaget är ytterligare en bekräftelse på att kvalité och efterfrågan är hög på våra produkter. Vi ser verkligen fram emot lanseringen och att få dela med oss av whiskyn." -Patrick Björsjö, VD

Den kommande utgåvan erbjuder en distinkt smakprofil som återspeglar Mackmyras kompromisslösa hantverk och kärlek till det svenska whiskyarvet - ett resultat av företagets ständiga förbättringsarbete och strävan efter att erbjuda produkter och minnesvärda upplevelser utöver det vanliga.

Datum 2023-11-29, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!