Spelstudion LL Lucky Games AB (publ) har fullföljt förvärvet av 20% i CYG Pte. Ltd för 19,7 MSEK och förstärker sin närvaro på den asiatiska marknaden

Den 18 oktober 2023 kommunicerade LL Lucky Games AB (”Bolaget”) avsikten att förvärva 20% av CYG Pte. Ltd. Efter avklarad due diligence slutförs nu förvärvet i enlighet med vad som tidigare kommunicerats.

Parterna har kommit överens om att köpeskillingen om 19,7 MSEK ska bestå av 23 194 000 nyemitterade aktier som emitteras i en kvittningsemission som genomförs på aktiekursen 0,85 SEK, med en 24-månaders lockup-period. Detta ska ses i relation till att Bolagets totala antal utestående aktier per dags dato uppgår till 135 096 057, vilket innebär en utspädning om cirka 15%.

Bolaget innehar en ägarandel om 20% i CYG Pte. Ltd från och med 2023-11-22.

”Vi är mycket glada och stolta över förvärvet, övertygade om att detta ger oss rätt förutsättningar för att fortsätta utveckla vår position i Asien. Vi ser potentiella synergier såväl som möjligheter att utöka vårt distributionsnätverk. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans med CYG Pte. Ltd”, säger Calvin Lim Eng Kiat, VD på LL Lucky Games.

CYG Pte. Ltd med tillhörande CY Labs är ett mjukvaruutvecklingsföretag specialiserat på fintech och back-end-system för spel. Företaget har sitt huvudkontor i Singapore och ett kontor i Manila, Filippinerna. Organisationen utvecklar ett robust och skalbart back-end-system som möjliggör hög datagenomströmning. Dessutom är CYG Pte. Ltd plattformsleverantör för InPlay, en av de mest ansedda och kända onlinekasinosajterna i Filippinerna, licensierad av den filippinska spelmyndigheten PAGCOR.

Datum 2023-11-22, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!