LL Lucky Games AB (publ) ingår partnerskap med Roobet via Hub88-plattformen för att erbjuda spännande spelupplevelser

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB (”Bolaget”) tillkännager sitt partnerskap med Roobet, en välkänd plattform för onlinespel. Detta samarbete markerar en betydande milstolpe då Bolaget går live på Roobet via Hub88-plattformen.

Genom samarbetet med Roobet utökar Bolaget sin räckvidd ytterligare och introducerar sitt unika spelutbud till en bredare publik. Roobet, som är känt för sitt engagemang i att erbjuda spelupplevelser, är en given partner för Bolaget.

Spelare på Roobet kan nu uppleva en värld av spänning och underhållning med Bolagets urval av speltitlar. Från de spännande äventyren i Popeye till mysterierna i Treasures of Tizoc, kan spelarna förvänta sig förstklassiga spel, väldesignad grafik och innovativa funktioner som skapar engagemang.

”Vi är glada över att kunna erbjuda våra spel till Roobet, en plattform som levererar förstklassiga spelupplevelser. Det här partnerskapet ger oss möjlighet att presentera våra innovativa titlar till en bredare spelarbas”, säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB.

Integrationen av Bolagets spelportfölj med Roobet genom Hub88-plattformen markerar ytterligare ett samarbete med en branschledande operatör. Genom att samverka med etablerade plattformar som Roobet kan Bolaget förbättra spelarengagemanget, utöka varumärkesnärvaron och bidra till tillväxten.

Datum 2023-07-25, kl 08:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!