LL Lucky Games AB (publ) expanderar till Taiwan med nytt plattformsutvecklingscenter för hela koncernen

Den svenska spelstudion LL Lucky Games AB ("Bolaget") meddelar att Bolaget har etablerat ett dotterbolag i Taiwan som ska driva ett helt nytt plattformsutvecklingscenter. Det nya centret utökar möjligheterna att driva innovation och stimulera tillväxten för Bolagets globala närvaro.

Bolagets expansion till Taiwan kommer att fungera som en viktig länk för vidare utveckling kring kvalificerade teknikplattformar och integrationer. Det nya centret är inte bara en ytterligare förlängning av Bolagets globala närvaro, utan också ett viktigt steg i den långsiktiga visionen att stärka Bolagets position som en ledande aktör i den internationella spelindustrin.

Plattformsutvecklingscentret är strategiskt beläget i den berömda skyskrapan Taipei 101, en av världens högsta byggnader, och kommer att bestå av management, programmerare samt kundsupport. Bolagets asiatiska verksamhet ska fokusera på utveckling av plattformen STORM RGS och kundintegrationer, vilket i sin tur kan bidra till att minska tiden till marknad för nya kunder.

Det nya utvecklingscentret är ett viktigt steg för att knyta verksamheten närmare nya investerare och potentiella samarbetspartners i Asien och ger Bolaget ett starkt fotfäste i regionen.

”Vi är glada över att kunna utöka vår närvaro globalt med vårt nya center i Taiwan, som gör det möjligt att snabbare integrera vår plattform mot nya kunder och aktörer. Vår expansion i Asien visar hur våra strategiska investerare kan bidra till Bolagets utveckling genom ett aktivt ägarskap. Vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxt och framgång inom den internationella spelindustrin”, säger Mads Jørgensen, medgrundare och VD för LL Lucky Games AB.

Datum 2023-05-29, kl 17:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!